Címlap PaintBall
udulesicsekk-ruander1.jpg
erzsebetutalvany.jpg
mkb_elfogado_300x237.jpg
rvt08020027.jpg.jpg
rvt08020053.jpg.jpg
PaintBall

 

A paintball nem más mint igazi csapatjáték, sport, szórakozás egy nagy hétvégi dili!!! A résztvevők az ellenfeleket festékgolyókkal próbálják eltalálni.
Valódi kikapcsolódást nyújt. Az adrenalin szint az egekbe szökik és a játék végéig nem hagy alább. Ez egy igazi csapatjáték, hiszen a játékosok szembesülnek a stratégia és az összefogás fontosságával! Eközben nő az önbecsülésük és gyors döntésekre képes személyiséggé fejlődnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A játék során mindenki elfelejtheti a hétköznapok kötöttségeit, problémáit, nem számít hogy ki a főnök. Itt mindenki lehet főszereplő, megtapasztalhatja, hogy milyen érzés Rambóként küzdeni, miközben a golyók süvítenek a fülek mellett.
Ez nem csak egy igen kellemes kikapcsolódás, hanem egy nagyszerű sport, mely az egymásrautaltság miatt csapatszellemet erősít.
Maszkot, mellényt, valamint markert és a működéshez szükséges hajtógázt mi biztosítunk a játékosoknak.
Amit mindenképp hozz magaddal az az ismerősöd, barátod, rokonod, valamint ajánlatos kesztyű, sapka, esetleg térdvédő, valamint kényelmes cipő.

Hogy fáj-e ha eltalálnak??

Igen! Persze mindenkinek fájdalomküszöbje szerint! Azért ne gondoljanak valami nagy egetverő fájdalomra. A találat pillanatában egy csípésszerű dolog, de a játék hevében észre sem vesszük a találatot úgy kell szólni hogy HÉÉÉÉ kifelé!